Najtańsze OC w Polsce tylko w Pogotowiu Ubezpieczeniowym.

Wszystkim osobom indywidualnym i firmom dziękujemy za zaufanie i za pozytywne opinie. Są one dla nas inspiracją do jeszcze bardziej intensywnej pracy. Ubezpieczenia zawsze były nasza pasją, a współpraca z Państwem to sama przyjemność. Dziękujemy za polecenia i za każde dobre słowo 🙂

Polisa na życie – dziękuję i polecam ! Pogotowie Ubezpieczeniowe !

5,0 rating
8 stycznia 2020

Polecam Panią Michalinę 733 394 733 – duża cierpliwość i bardzo pomocna. Polisa na życie spełnia moje oczekiwania. Zastanawiałam się między Wartą, a PZU. Ostatecznie wygrała Warta za 80 zł. Dziękuję i jak obiecałam daje dobry komentarz.

Marcelina

Polecam ubezpieczenie pod leasing!

5,0 rating
5 grudnia 2019

Super obsługa i chyba najlepsza oferta na rynku ubezpieczeń. Dziękuję i polecam!

Marek

Najlepsze ubezpieczenie Auta pod leasing !

5,0 rating
15 listopada 2019

Dziękuję za super obsługę oraz za reprezentowanie mnie przed ubezpieczalniami. Pani Michalina negocjowała z kilkoma towarzystwami cenę oraz zakres. Trwało to chyba z 5 dni… Ale teraz mam najlepszy możliwy zakres zgodny z wymaganiami Banku o 800 zł taniej! Z 2700 zł na 1900 zł! Dziękuję 🙂

Marcin Poznań

Polecam Najtańsze OC!

5,0 rating
21 sierpnia 2019

Polecam Pogotowie Ubezpieczeniowe Swarzędz! Przeliczyli każdą opcje w różnych towarzystwach. Cena super! Obsługa miła. POLECAM

Maciej

Ubezpieczenie na życie ! Polecam Pogotowie Ubezpieczeniowe

5,0 rating
20 sierpnia 2019

Długo szukałem dobrego i nie drogiego ubezpieczenia bardziej grupowego niż na życie. Nie pracuje niestety na etacie i nie mogłem dostać takiej polisy jak mają pracownicy dużych koncernów. Na szczęście znalazłem Pogotowie Ubezpieczeniowe i Pan Adam za 55 zł zaproponował mi ubezpieczenia grupowe jakbym pracował w VW! Dziękuję ! Rewelacja ! Polecam !

Mariusz

Polecam ubezpieczenia Swarzędz

5,0 rating
16 sierpnia 2019

Polecam – najtańsze oc w Swarzędzu. Miła obsługa i rewelacyjna cena, Dziękuję!

Ania

Polecam ubezpieczenie meszkania

5,0 rating
14 sierpnia 2019

Szukałam dobrego ubezpieczenia mieszkania w rozsądnej cenie. Wcześniej ubezpieczałam w PZU – jednak mimo dobrego zakresu, cena była wysoka. Teraz dzięki Pogotowiu Ubezpieczeniowemu, podpisałam polisę w Generali, cena dużo niższa, zakres bardzo podobny do tego w PZU. Dziękuję za pomoc i super obsługę. Będę polecać!

Marta

Najtańsze OC – polecam i dziękuję.

5,0 rating
13 sierpnia 2019

Wszystkim polecam Pogotowie Ubezpieczeniowe na Dębcu! Fajni ludzie i tanie OC!

Magda

Ubezpieczenie OC za 480 zł !!!

5,0 rating
11 sierpnia 2019

Polecam i dziękuję. Ubezpieczenie OC za 480 zł w 2019 roku? Wydaje się cudem 🙂 Nigdy tak mało nie płaciłem za OC, Dziękuje i będę polecać Pogotowie Ubezpieczeniowe!

Maciej z Gruszczyna

Ubezpieczenie OC auta – POLECAM

5,0 rating
9 sierpnia 2019

Wczoraj późnym popołudniem zadzwoniłem po ubezpieczenie. OC tańsze prawie o połowę w Gothaer!
Dziękuję i polecam!!! Miło, szybko i tanio.

Andrzej Siekierki

Polecam!!!

5,0 rating
6 sierpnia 2019

Najtańsze OC i tego oczekiwałem 🙂 Super ludzie! Polecam Pogotowie Ubezpieczeniowe !

Marek

Siekierki Wielki – najtańsze OC

5,0 rating
3 sierpnia 2019

Mieszkam w Siekierkach i od lat ubezpieczałam się u lokalnej firmy. Od kiedy znalazłam Pogotowie Ubezpieczeniowe moje koszty związane z polisami spadły o połowę!!! Znam się na zakresie bo należę do tzw. trudnych klientów 🙂 Ale pogotowie POLECAM!

Grażyna

Najtansze OC w Kostrzynie!

5,0 rating
1 sierpnia 2019

Polecam i dziękuję. Najtańsze OC w Kostrzynie!

Marika

Polecam ubezpieczalnie!

5,0 rating
29 lipca 2019

Ubezpieczam się u Pana Adama chyba od 10 lat! Najpierw skuter, teraz auto, dom. Cenie sobie jakość obsługi, rozsądne podejście do tematu. Nie szukam najtańszego ubezpieczenia ale też nie chce przepłacać. Ma być atrakcyjnie cenowo i dobry zakres! Nie zawiodłem się jeszcze na Pogotowiu Ubezpieczeniowym i polecam każdemu!

Andrzej z Czerwonaka

Polecam obsługę mobilną

5,0 rating
26 lipca 2019

Pani obliczyła wszystko przez telefon. Porównaliśmy ceny. Dwa dni później podjechał PAN, przywiózł polisę, porobił foty do AC. Jak dla mnie BAJKA! Polecam Pogotowie Ubezpieczeniowe.

Koziegłowy Mirek

Najtańsze OC w Mieście na 100%

5,0 rating
23 lipca 2019

Dziękuję za pomoc. Jestem młodym kierowcom… kupiłem auto za 2500 zł, a OC wyszło mi prawie 1800 zł!
Dzięki pomocy Pani Michaliny udało się zejść do 900 zł. Może i dużo ale i tak lepiej niż 1800!!!

Wojtek 22

Rozmowa na czacie na 6!

5,0 rating
18 lipca 2019

Super obsługa ! Polecam!

POLECAM

Płatność na 11 rat i tanie OC

5,0 rating
13 lipca 2019

Tanie oc w 11 ratach! Polecam

Ania

Jestem z Ukrainy! OC za 950 zł!

5,0 rating
12 lipca 2019

Dzieki

Jurij

Polecam – ubezpieczenie podróżne!

5,0 rating
4 lipca 2019

Jechałem na wakacje w poniedziałek. W niedziele sobie przypomniałem o ubezpieczeniu 🙂 Polisa wystawiona online – przyszło na maila, zapłaciłem i po problemie. POLECAM

POLECAM

Najtańsze oc w POLSCE

5,0 rating
2 lipca 2019

Liczyli, liczyli, a ja marudziłem i marudziłem 🙂 Dziękuje Pani Michalino za tanie oc.

Maniek

Najtańsze OC w Pogotowiu Ubezpieczeniowym

5,0 rating
21 czerwca 2019

Dziękuje za najtańsze OC.

Anna

Polecam – najtańsze OC

5,0 rating
5 czerwca 2019

Szukałem najtańszego OC bez NNW i innych rzeczy. Znalazłem co szukałem ! Dzięki!

Mare

Dobra polisa na DOM

5,0 rating
4 czerwca 2019

Mówią, że dobra polisa jest wtedy jak zadziała. Doradzają i pomagają dobrać ofertę. Jestem zadowolonym klientem. Polecam

Zadowolony klient

Ubezpieczenie skutera

5,0 rating
30 maja 2019

Dzięki i o dziwo w PZU 🙂

Łukasz

Polisa pod kredyt!

5,0 rating
26 maja 2019

Dziękuje za super cenę!

Monika R.

TANIO i dobrze – OC na forda

5,0 rating
25 maja 2019

Dziękuję za dobrą ofertę i chęci pomocy!

Aga

Szukałem ubezpieczenia na 11 RAT

5,0 rating
11 maja 2019

Szukałem i znalazłem. Tanio i na 11 RAT ! Dzięki

Arek

Polecam ubezpieczenia na Dębcu

5,0 rating
7 maja 2019

Zawsze miałam szczęście do dobrych ludzi. Trafiam do ubezpieczalni przypadkiem będąc na poczcie. Ubezpieczenie kupiłam tańsze o połowę! Super i dziękuję. Ocena 10/10 🙂

Magda

Ubezpieczenie pod Leasing

5,0 rating
6 maja 2019

Na wstępie bardzo chciałam podziękować i polecić pogotowie ubezpieczeniowe. Długo szukałam tańszej opcji pod leasing. Jak ktoś wie, to Banki robią wszystko by zniechęcić do kupna polisy gdzieś. Pan Adam bardzo mi pomógł, udało się wyszukać polisy, która spełni oczekiwania Banku i co najważniejsze będzie atrakcyjna cenowo. Łatwo nie było ale się udało 🙂

Marta K.

TAK TAK TAK – dziękuję i polecam

5,0 rating
28 kwietnia 2019

Ubezpieczam się w Pogotowiu jeszcze od czasu jak byli w Pobiedziskach. Skład prawie ten sam – atmosfera tak samo super 🙂

Wojtas – Pobiedziska

POLECAM i tyle – najlepsza ubezpieczalnia!

5,0 rating
14 kwietnia 2019

Polecam!

Michal

Ubezpieczenie szkolne – polecam

5,0 rating
3 kwietnia 2019

Tak jak obiecałam piszę i polecam 🙂

Monia od Ani

Ludzie od specjalnych wyzwań!

5,0 rating
26 marca 2019

Doradzili mi w zakresie kupna auta i odpowiednio skonstruowania umowy. Płacę dużo mniej!!!

Marek

Najtańsze OC!!! Polecam

5,0 rating
23 marca 2019

Oni chyba są nie z tej planety! Za OC w pzu płaciłem 980 zł… Teraz płacę 540! Dla mnie mega 🙂

Bartek Wolsztyn

Wszystko zrobione przez internet – polecam!

5,0 rating
15 marca 2019

Poprawnie i tanio. Co więcej trzeba.

Suwałki

Polecam

5,0 rating
12 marca 2019

Najtansze oc w Poznaniu!

Sylwia

Polecam Panią Michalinę

5,0 rating
7 marca 2019

Pani Michalino dziękuję za cierpliwość i wyrozumiałość. Zadałem 100 pytań i uzyskałem 100 odpowiedzi. Obiecuję się poprawić. Marek Witczak

Marek

Ubezpieczenia Dębiec – polecam

5,0 rating
3 marca 2019

Jestem bezpośrednią sąsiadką przy poczcie. Obiecałam i polecam 🙂 Dziękuje za ubezpieczenie grupowe.

Grupowe za 55 zł

Polecam Multiagencję – Pogotowie

5,0 rating
1 marca 2019

Polecam i dziękuję za super obsługę! Najtańsze OC – tańsze prawie o połowę…

Emilia Dębiec

Najtańsze OC w Swarzędzu!!!

5,0 rating
22 lutego 2019

Witam Polecam ubezpieczalnie. Panią Michalinę już znam od ponad 10 lat. Rzetelnie, tanio i na wesoło 🙂

Marcin

10 x tak – super ludzie – dobre ceny

5,0 rating
9 lutego 2019

Dobrze dobrana polisa na życie. Dziękuje!

Mirek W.

Pogotowie Ubezpieczeniowe Luboń

5,0 rating
2 lutego 2019

Trafiłem do nich przypadkiem. Ubezpieczyłem przyczepkę, a czułem się jakbym ubezpieczał auto za 100 000 zł. Miła atmosfera, na pewno wrócę do was nie raz.

Miłek

Polecam Pogotowie Ubezpieczeniowe

5,0 rating
23 stycznia 2019

Prowadzę salon kosmetyczny i ubezpieczam w pogotowiu co się da. Super ceny i fachowa obsługa. Panie Adamie gdzie ten nowy kawomat? 😛

Alicja – Swarzędz

Najlepsi z najlepszych !

5,0 rating
7 stycznia 2019

Długo szukałem, aż znalazłem – najtańsze oc w mieście i to bez wychodzenia z domu!

Anna Warszawa
5
5,0 rating
Średnia ocena 5/5 wyliczona z 87 ocen
Znakomite opinie100%
Bardzo dobre0%
Zadowalające0%
Mizerne0%
Słabe0%